HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT

Hälytysjärjestelmällä voidaan suojata kiinteistöt ja niissä oleva omaisuus. Suunnittelemme hälytysjärjestelmät suojattavan kiinteistön koon ja vaaditun turvallisuustason mukaiseksi.

Hälytysjärjestelmällä voidaan vähentää yritykseesi kohdistuvia uhkia, kuten rikoksia ja ilkivaltaa.

Omaisuusrikollisuus on siirtynyt yhä enemmän myös yksityisasuntoihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Hälytysjärjestelmällä voidaan suojata kodin ja mökin omaisuus ja ennaltaehkäistä niihin kohdistuvia murtoja.

Järjestelmään voidaan liittää murtohälytysilmaisimien lisäksi myös erilaisia kiinteistövalvontailmaisimia, kuten esimerkiksi palo-, lämpö- ja vesivuotoilmaisimia.

Järjestelmän käyttö on helppoa ja käyttö onnistuu myös mobiilisovelluksella etänä. Lisäksi järjestelmään voi ohjelmoida automaattiohjauksia esimerkiksi eri päivien tai kellonaikojen mukaan.

Hälytysjärjestelmä voidaan yhdistää palvelukeskukseemme. Kun kiinteistössä tapahtuu jotain tavanomaisesta poikkeavaa (esimerkiksi murtohälytys tai LVIS-hälytys), palvelukeskus saa siitä välittömästi tiedon järjestelmän kautta. Ammattitaitoinen henkilökunta analysoi hälytystiedon ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin vuorokauden ympäri.

ANNA MEIDÄN HOITAA TURVALLISUUSASIAT, NIIN VOIT KESKITTYÄ YDINTOIMINTAASI.

OTA YHTEYTTÄ