Turvatekniikka

Toimitamme asiakkaan tarpeen mukaiset turvajärjestelmät.

Valvontajärjestelmät analysoivat sekä hälyttävät toimintaympäristössä tapahtuvista muutoksista.

Tarvittaessa kokonaisuutta täydentää hälytyskeskuksemme.

Turvasuojauspalvelut

Toteutamme ammattitaidolla ja pitkäaikaisella kokemuksella teidän tarpeisiin soveltuvat tekniset ratkaisut korkean turvallisuustason kohteista aina loma-asuntoihin. Palvelumme kattavat kokonaisvaltaisesti suunnittelun, asennuksen, koulutuksen, huollon ja ylläpidon. Käytössämme on viimeisin turvallisuuden huipputeknologia.

Tarjoamme seuraavia järjestelmiä:

  • Murtohälytysjärjestelmät
  • Kameravalvontajärjestelmät
  • Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät
  • Lukitusjärjestelmät
  • Hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmät
  • Ovi-, hätä- ja sisäpuhelinjärjestelmät
  • Etäkuulutus- ja äänievakuointijärjestelmät
  • Paloilmoitinjärjestelmät

Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmällä voidaan suojata kiinteistöt ja niissä oleva omaisuus. Suunnittelemme hälytysjärjestelmät suojattavan kiinteistön koon ja vaaditun turvallisuustason mukaiseksi.

Hälytysjärjestelmällä voidaan vähentää yritykseesi kohdistuvia uhkia, kuten rikoksia ja ilkivaltaa.

Omaisuusrikollisuus on siirtynyt yhä enemmän myös yksityisasuntoihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Hälytysjärjestelmällä voidaan suojata kodin ja mökin omaisuus ja ennaltaehkäistä niihin kohdistuvia murtoja.

Järjestelmään voidaan liittää murtohälytysilmaisimien lisäksi myös erilaisia kiinteistövalvontailmaisimia, kuten esimerkiksi palo-, lämpö- ja vesivuotoilmaisimia.

Järjestelmän käyttö on helppoa ja käyttö onnistuu myös mobiilisovelluksella etänä. Lisäksi järjestelmään voi ohjelmoida automaattiohjauksia esimerkiksi eri päivien tai kellonaikojen mukaan.

Hälytysjärjestelmä voidaan yhdistää palvelukeskukseemme. Kun kiinteistössä tapahtuu jotain tavanomaisesta poikkeavaa (esimerkiksi murtohälytys tai LVIS-hälytys), palvelukeskus saa siitä välittömästi tiedon järjestelmän kautta. Ammattitaitoinen henkilökunta analysoi hälytystiedon ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin vuorokauden ympäri.

Kameravalvonta

Kameravalvontajärjestelmät ennaltaehkäisevät mahdollisia uhkia ja auttavat tilanteiden ja vahinkojen jälkiselvityksessä.
Hyvin suunniteltu ja toteutettu kamerajärjestelmä toimii korvaamattomana työkaluna yrityksesi tilojen sekä alueiden valvonnassa. Kameravalvonta lisää turvallisuuden tunnetta henkilöstön ja asiakkaidesi parissa. Kameralle tallentuu arvokasta tietoa toimintaympäristösi tapahtumista ja poikkeustilanteista.

Valvontakamerat ovat nykypäivänä olennainen osa myös yksityisten henkilöiden ja taloyhtiöiden kiinteistöjen valvontaa. Kameravalvonta suojaa kotitalouksien ja taloyhtiöiden asukkaiden omaisuutta.
Kamerajärjestelmämme ovat liitettävissä palvelukeskukseemme, jolloin reaaliaikaista valvontakuvaa voidaan hyödyntää alueiden valvonnassa. Kun valvontaa suoritetaan palvelukeskuksestamme, reagoimme välittömästi uhkatilanteisiin ja minimoimme vahinkosi.

Turvapainikkeet

Turvapainike kuuluu useilla toimialoilla henkilöstön välttämättömiin turvallisuuslaitteisiin. Turvapainikkeet lisäävät työntekijöiden turvallisuutta.

Turvapainikkeet ovat pienikokoisia ja niiden käyttö on helppoa. Hätätilanteen sattuessa turvapainikkeen kautta vartijamme saa kutsuttua nopeasti ja huomaamattomasti paikalle napin painalluksella.

Turvapainiketta käyttävät esimerkiksi; kaupat, apteekit, kioskit, huoltoasemat, oppilaitokset, hotellit, ravintolat, hoivakodit ja kodinhoitajat sekä tehtaat ja tuotantolaitokset.

Pyydä tarjous turvasuojauspalveluistamme

Vartiointi

Tuotamme kokonaisvaltaiset vartiointipalvelut yrityksille, kuin myös kotitalouksiin. Räätälöimme palvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Perinteisiä piiri- ja paikallisvartiointimuotoja tukevat turvatekniset ratkaisut.

Hälytyskeskus

Hälytyskeskuksemme toimii 24/7. Pystymme vastaanottamaan valvontaan lähes kaikki kiinteistön järjestelmät valmistajasta riippumatta.